SJANSJEE Communicatie

Sjansjee Communicatie biedt vernieuwing op maat. Wilt u meegaan met de tijd (en de wensen van uw klanten)? Of wilt u zelfs vooruit gaan lopen? Sjansjee helpt u op de weg van verandering.

Videoproducties

Voor diverse opdrachtgevers verzorgt SJANSJEE videoproducties. Van A tot Z in nauw overleg met de opdrachtgever. Communicatie-advies over eindvorm en inhoud zijn de toegevoegde waarde bij die producten.

Met welk doel wilt u een productie, wie wilt u bereiken en in welke vorm is de bereikkans het grootst?
Sjansjee adviseert en produceert.

Marketingconcept
Wilt u verrassen met uw product, bijvoorbeeld via social media? Neem dan met SJANSJEE de mogelijkheden door.

Nieuws

Als twee makelaars het zeggen....

Voor Thoma Makelaars bedacht en produceerde Sjansjee een aankondiging van de Open Huizen Dag van 28 maart 2015. Het korte filmpje werd verspreid via de Facebook-pagina van Thoma Deventer en via LinkedIn. Een aankondiging van een evenement, maar dan nét even anders. Het leidde al snel tot reacties...

Klik Hier.

Sponsor Deventer Schoolvoetbal

Tijdens het jaarlijkse Salland Zorgverzekeringen Schoolvoetbaltoernooi in Deventer, steunt SJANSJEE met video-apparatuur en opnames. Ook jeugdige spelers mogen de interviewmicrofoon ter hand nemen. De filmpjes gaan bijna LIVE naar YouTube.

https://youtu.be/yECw52BPlCE


Werknemers blij met steun

Drie werknemers van GDF SUEZ Energie Nederland kregen van hun werkgever een bijdrage voor de vrijwilligersprojecten waar zij zich voor inzetten. De werknemers leggen uit wat ze precies doen en hoe het geld terecht komt. Ze tonen zich blij met de steun in drie video-interviews die Sjansjee geheel verzorgde.

Het Alpe d'HuZes lied

Margriet Eshuis en Maarten Penders zingen jaarlijks tijdens het sponsorevenement Alpe d'HuZes het gelijknamige lied in alle bochten. In de Sallandse Bocht 10 werd het vastgelegd. Bekijk het Alpe d'HuZes-lied met Margriet Eshijs en Maarten Peters

Alle films bekijken? Klik dan hier.

Wat kost dat?

"Wat kost dat?", is voor Sjansjee geen eerste issue. "Wie wilt u bereiken, waarmee en wat is uw doelgroep?", zijn vragen die we eerst doornemen. Samen met tal van andere vragen en suggesties. Liefst in een sparring-gesprek waarin we samen (vrijblijvend) de tijd nemen om wensen en mogelijkheden af te tasten. Want een videoproducties heeft pas waarde als de inbreng van Sjansjee iets toevoegt en u meer brengt dan uw oorspronkelijke wensen.

Eerder verschenen op YouTube


Studenten Wit Rusland bedanken Tsjerkin

(met Sony HDV / DV Cam)


Bijna-ongeluk Jan Lammers op Bouulevardsprint Deventer  

(gefilmd met Nikon D5000)
Sfeer Deventer op Stelten

(gefilmd met Nikon D5000)

Olof Palme
Sjansjee will produce a video-documentary about the murder of Swedish prime minister Olof Palme. At 28th of February 1986 Palme was killed in Stockholm. Why is the murder still unsolved? What do Swedish politicians, policemen, investigators and 'people from the street' think of it?

Review at killing of
In July 2011 new developments have been analysed for further investigations. At www.youtube.com/palmecase you find the latest video's.

Dutch former leader murdersquad about Dutch connection with Pallme murder